Zeilboot

20161013 121243Specialist in canvas voor uw zeilboot

Alle accessoires voor uw zeilboot vindt u bij Rolf Zeilmakerij. Een dagje op het water wordt nog leuker met onze zeilproducten. Uw zeilbeleving wordt alsmaar beter. Hoe? Met behulp van de volgende artikelen:
Buiskap

Wintertent

Achtertent

Bimini

Hoezen

Jachtzeilen

De buiskap biedt bescherming tegen wind en water. Kies een model en kleur die past bij uw boot en hij ziet er nog mooier uit. Met een achtertent vergroot u de leefruimte aan boord. De wintertent is een hulpmiddel om uw schip te beschermen tegen vuil en regen in de winter. Heeft u liever bescherming tegen de zon op hete zomerdagen? De bimini is een zonnedak dat op iedere zeilboot kan worden gebruikt.
Hoezen en jachtzeilen nodig?
Bij Rolf Zeilmakerij kunt u terecht voor diverse hoezen en jachtzeilen. Kies uit diverse hoezen. Een huik, lazy-bag of een rolfokhoes, wij hebben het in ons assortiment. Bekijk de mogelijkheden en ontdek welke hoes het meest geschikt is voor u. Op zoek naar een jachtzeil? Kies uit 2 series: toerzeilen en wedstrijdzeilen.
Bescherming voor de zeilboot
Bescherm uw zeilboot tegen weer en wind en verleng de levensduur van de boot. U verwijdert simpelweg de hoes, kap of tent en kunt weer het water op. Extra lang genieten van het zeilen? Onze accessoires helpen u op weg.