Toerzeilen

De toerzeil serie is afgestemd op de behoefte van de veel eisende toerzeilers.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn kenmerken van deze serie. We onderscheiden de verwerking van de zeilen naar vaargebieden van kustvaart of offshore ambities. Wij maken uw individuele zeilen op maat.

U kunt kiezen uit dracon doek of moderne laminaten. Bij ons worden uw specifieke wensen gerespecteerd.

KENMERKEN:

  • stofsoorten: alle gangbare dracon doeken, pentex cruising
  • snede: cross cut / horizontaal

 

Sloepen

Om  meer  plezier te beleven aan uw sloep, kan deze worden voorzien van een buiskap. Deze kap wordt standaard uitgevoerd met drie ramen, waarvan de middelste op te rollen is. Ter afdekking van de kuip, kan er een afdekzeil aan vast geritst  worden.

Wilt u tijdens het varen ook beschut zitten, dan kunt u ook kiezen voor een kuiptent. Deze kuiptent heeft oprolbare en/of uitritsbare ingangen, die voorzien kunnen worden van verduistering en horgaas.

Buiskap / Sprayhood + Kuiptent


Wintertent / Persenninge

 

 

Motorjacht

Kuiptenten en cabriokappen vergroten de leefruimte aan boord. Afhankelijk van de wensen kan een kuiptent met of zonder beugels gemaakt worden. Belangrijk is de handelbaarheid en de functionaliteit van de kuiptent.

De ramen kunnen worden voorzien van verduistering, en doorgangen met horgaas.De windschermen kunnen in dezelfde materiaal en kleur als de tent gemaakt worden.

Kuiptenten


Flybridgekappen

Wintertent / Persenninge

Zeiljacht

Een buiskap biedt bescherming tegen wind en water. Het ontwerp hiervan heeft veel invloed op comfort en uitstraling van uw boot. Daarom is het belangrijk, dat de vorm en uitvoering met u wordt bepaald. Aan een buiskap, kan ook een kuiptent worden vastgemaakt. Hierdoor ontstaat meer leefruimte tijdens het verblijf aan boord. Deze kuiptent kan worden voorzien van verduistering en hor gaas.

De huik en windschermen kunnen ook gemaakt worden in dezelfde materiaal en kleur.

Buiskap / Sprayhood


Achtertent

Wintertent / Persenninge

Huik - Rolfokhoes


Contact

Contact

Wilt u een richtprijs voor één van deze producten,of heeft u vragen, dan kunt u dat in een mail opsturen..
Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 5.00 MB